18
11
2015
Tekst

Viva

Fijn om zo’n iconisch blad op je lijstje te hebben! Verse Letters leeft zich geregeld uit op de eindredactie van Viva.

18
10
2015
Vertalen

Deliciously Ella

Zonder suiker, zonder zuivel, zonder vlees, zonder gluten en tóch lekker? Ja hoor, dat kan. De Britse foodblogger Ella Woodward maakte een prachtboek met haar eigen originele recepten en Verse Letters deed de vertaling.

21
02
2015
Eindredactie

Ouders van Nu

Verse Letters doet freelance eindredactie voor Ouders van Nu, en dat is elke maand een feest. Mooie, informatieve artikelen en verhalen voor ouders van kinderen tot vier jaar, of die er eentje verwachten.

5
02
2015
Vertalen

Powerfood, yoga & meditatie

Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om een beetje fit en happy door het leven te gaan. De even nuchtere als enthousiaste yogadocente Tara Stiles geeft yoga- en meditatieoefeningen en heel veel makkelijke recepten, waar je zelf een mix van kunt maken die bij je past. Verse Letters vertaalde haar frisse boek uit het Engels voor Kosmos Uitgevers.

20
08
2014
Vertalen

E-kwadraat

Je gedachten creëren je werkelijkheid, en dat kun je zelf bewijzen met negen leuke, simpele experimenten. Een beetje natuurkunde, een beetje psychologie, inspirerende input van wetenschappers en veel mooie verhalen. Verse Letters vertaalde dit fantastische boek van de Amerikaanse journalist en schrijfster Pam Grout voor uitgeverij AnkhHermes.

10
07
2014
Eindredactie

JAN

Met veel plezier doet Verse Letters maandelijks eindredactie en dtp voor de slimme en supermooie no-nonsense glossy JAN.

21
05
2014
Eindredactie

VROUW glossy

Zes keer per jaar brengt magazine VROUW (op zaterdag bij de Telegraaf) een prachtige, dikke glossy uit. Verse Letters doet hiervan de eindredactie.

28
03
2014
Eindredactie

Jackie

Nog zo’n lekkere, luxe glossy waarvoor Verse Letters teksten finetunet en snappy koppen, intro’s en streamers verzint.

19
01
2014
Tekst

Ziggo

Voor Ziggo verwerkte Verse Letters de resultaten van doelgroeponderzoek in duidelijke én smakelijke lopende teksten, die zijn gebruikt in informatieboekjes voor de interne communicatie.

18
10
2013
Vertalen

Zwangerschapsyoga

In het boek Zwangerschapsyoga van de Britse yogadocent en auteur Mel Campbell staan eenvoudige yoga- en meditatieoefeningen voor elke week van de zwangerschap. Voor fysieke en mentale ondersteuning én om alvast contact te maken met de baby. Verse Letters verzorgde de Nederlandse vertaling in opdracht van uitgeverij Ankh Hermes.